Zonnepanelenaanbieders
Klik op uw merk
Geef ons uw mening
     
     

Bisol Zonnepanelen

BISOL Group is een Europese fabrikant van hoogwaardige fotovoltaïsche zonnepanelen, montagesystemen en een brede waaier van bijhorende toepassingen die beschikbaar zijn in meer dan 21 landen. Bij BISOL Group leggen de meest vooraanstaande experts ter wereld de industrienormen steeds hoger en gaan ze op zoek naar creatieve oplossingen. Omdat we producten ontwerpen met het hoogste energierendement over hun hele levenscyclus, is groene energie nu aantrekkelijker dan ooit tevoren.

Aandacht voor internationale standaarden

Onze internationale activiteiten worden worden geleid vanuit eigen filialen in België, Frankrijk, Italië, Engeland en Duitsland. De volledige productie voldoet aan de internationale standaarden van ISO 9001 (Kwaliteit), ISO14001 (Mileu) en OHSAS 18001 (Veiligheid). Omdat kwaliteit onze topprioriteit is, worden inconsistenties snel ontdekt en onmiddellijk behandeld.

Verantwoordelijkheid voor de gemeenschap

We streven ernaar om onze werknemers en de gemeenschap waarin we werken, te helpen. Door de jaren heen hebben we al hard gewerkt om banen te creëren, om mensen bewust te maken van het belang van hernieuwbare energiebronnen en om bij te dragen tot de ontwikkeling van de fotovoltaïsche industrie. We hechten in het bijzonder belang aan de vorming van de jongste generaties, want zij zijn onze hoop voor de toekomst.

Gebaseerd op de jaarlijkse productiecapaciteit, wordt er wereldwijd 79.000 ton CO2 uitstoot per jaar vermeden.

Wat zijn de mogelijkheden met Bisol Zonnepanelen

In 3 stappen een gratis op maat gemaakt adviesrapport aanvragen 

Locatiescan



Postcode:
Huisnummer:
Wat wilt u besparen
per jaar
Hoeveel wilt u opwekken
kWh per jaar
Maximaal uitgeven
Hoeveel panelen wilt u?
#

Zonnepad
Positie bepalen
Beschikbare oppervlakte bepalen
Zonnepad bepalen
Locatie scan compleet ga naar stap 2

Fatal error: Call to a member function getConfig() on a non-object in /home/zonnepanel/domains/zonnepanelenaanbieders.nl/public_html/local/layouts/merk.php on line 66