Zonnepanelenaanbieders
     
     

Zelf energie produceren, wat betekent dit in de meterkast?

Slimme meter handleiding ISKRA

Veelgestelde vragen

INSTALLATEURS IN UW EIGEN WOONPLAATS

Lees hier het nieuws over Hareon Solar zonnepanelen

Deze nieuwsartikelen zijn automatisch vertaald door Google Translator.
Hierdoor lopen de zinnen niet 100% of komen er taalfouten in voor.

15 april 2013

Hareon Solar kondigt gezamenlijke ontwikkeling van Hareon zonnepanelen met SolarBridge Technologie aan

Shanghai, China, 15 april 2013 - Hareon Solar zonnepanelen, een van de grootste, verticaal geïntegreerde zonnepaneel bedrijven in de wereld, heeft vandaag aangekondigd dat zij een Memorandum of Understanding (MoU) heeft gesloten met SolarBridge Technologies om gezamenlijk de ontwikkeling Hareon AC zonnepanelen. Hareon plan om gecertificeerde AC zonnepanelen te brengen met geïntegreerde SolarBridge Pantheon II microinverters naar markten in Australië en Noord-Amerika in de 2de helft van 2013.

Hareon AC zonnepanelen zullen energie-output te verhogen met maar liefst 25% in vergelijking met DC-systemen, terwijl het snijden van ontwerp en installatie kosten met maar liefst 50%. Een complete AC-module-oplossing van Hareon Solar zal individuele module-level monitoring voorzien door middel van een multi-platform, web-based management systeem, waardoor installateurs totale inzicht in de prestaties van het systeem. Gepaard met de Pantheon II - een 208V/240V auto-sense microinverter - de Hareon AC-module zal geschikt voor een-en driefasen installaties zijn.

Met paneel-geïntegreerde aarding en geen high-voltage DC bekabeling, zal de Hareon AC zonnepanelen systeem sterk toenemen veiligheidssysteem. Een conventionele zonnepaneel systeem met centrale omvormers kunnen hebben op het dak DC-spanningen zo hoog als 1000V. Zonnepaneel installaties met Hareon AC zonnepanelen zal werken op standaard van elk land netspanning.

Dr Guoqiang Xing, CTO van Hareon Solar zonnepanelen zei "Hareon Solar AC-modules zal instrumenteel zijn in het terugdringen van de kosten voor residentiële en kleine commerciële PV wereldwijd door het aanbieden van onze klanten de meest betrouwbare en goed presterende AC oplossingen in de wereld, terwijl het verlagen van de totale systeemkosten. We zijn blij om samen te werken met SolarBridge waarvan micro-inverter-technologie is de sleutel tot Hareon AC-modules. "

"AC-modules zijn het boegbeeld voor hoge-efficiëntie, betrouwbaar PV-systemen," zei Ron Van Dell, president en CEO van SolarBridge Technologies. "Ons partnerschap met Hareon, een leider in verticale integratie, zal helpen rijden massale adoptie door kosten pariteit van ACPV systemen wereldwijd."

28 februari 2013

Hareon Solar zonnepanelen plant zonnepanelen fabriek en zonne-energie parken in het zuiden van Mexico

Hareon Solar zonnepanelen heeft aangekondigd een initiële investering van US $ 50 miljoen voor projecten in Mexico te doen.

Jose Zorrilla de San Martín Diego, secretaris van Toerisme en Economische Ontwikkeling van Mexico aangekondigd dat deze initiële investering zal zijn voor de ontwikkeling van zonnepanelen parken en een zonnepanelenfabriek.

Volgens nieuwszender Noticiasnet.mx gaat Hareon Solar zonnepanelen een faciliteit krijgen voor een totale cel en zonnepanelen productiecapaciteit van 600 MW. Dit vergt een investering van US $ 180 miljoen, met financiering verwacht van zowel private als publieke bronnen.

15 oktober 2012

Hareon Solar zonnepanelen levert samen met Conecon een 3 MW zonnepanelen park op luchthaven Frankfurt / Hahn

Hareon Solar zonnepanelen is blij met de grote zonnepanelen order die ze samen met hun strategische partner Conecon op de nieuw gebouwde PV Park op de luchthaven in Frankfurt / Hahn, Duitsland gaat leveren. Hareon zonnepanelen levert poly kristallijne zonnepanelen voor de bouw van de 3 MW zonnepanelen energie faciliteit. Damian Dillon, Sales Director bij Hareon Solar zonnepanelen, zegt Hareon zonnepanelen kijkt uit naar verdere successen om met Conecon gebouw zonnepanelen installaties leveren in Europa en daarbuiten.

Hareon Solar zonnepanelen is een verticaal geïntegreerde c-Si cel en zonnepanelen fabrikant met meer dan 1,5 GW van cel-en 1GW van zonnepanelen capaciteit. Het bedrijf met hoofdzetel in de Chinese provincie Jiangsu en genoteerd op de Shanghai Stock Exchange (600.401) een omzet van meer dan 1 miljard USD gegenereerd in 2011.