Zonnepanelenaanbieders
     
     

Zonnepanelen in Overijssel

Subsidies

Momenteel zijn er geen subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen beschikbaar in de provincie Overijssel. Wel is het mogelijk om subsidie aan te vragen als het plangebied 0.5 hectare of groter is of als de totale inverstering €50.000 of meer is. Ook is het als agrarïer mogelijk om in aanmerking te komen voor de regeling 'asbest eraf, zonnepanelen erop'. Het kan zijn dat uw gemeente wel subsidies verstrekt. Dit kan u op de website van uw gemeente vinden. 

Leningen

Energiebespaarlening (duurzaamheidslening)

De Energiebespaarlening is een nationale financieringsmogelijkheid voor uw aanschaf van zonnepanelen. Hiermee kan je tussen de €2500 en €25.000 aan energiebesparende maatregelen financieren. Er worden lage rentepercentages gehanteerd (2.9% bij 7 jaar, 3.3% bij 10 jaar en 3.7% bij 15 jaar). Wel mag er maximaal 75% van de lening uitgegeven worden aan zonnepanelen. De overige 25% moet uitgegeven worden aan andere energiebesparende maatregelen. Meer informatie kunt u vinden op www.ikinvesteerslim.nl.

Provinciale lening

De provincie Overijssel stelt 2 duurzaamheidsleningen beschikbaar. De eerste heeft een minimum van €2500 en een maximum van €7500. De tweede heeft een minimum van €7499 en een maximum van €20.000. Meer informatie kunt u vinden op www.slimenergiethuis.nl.

Zonnepanelen in Zwolle

Het voordeel van het hebben van zonnepanelen is duidelijk. Een investering in zonnepanelen is in 6 tot 8 jaar vaak terugverdiend. Na deze periode heeft u dus nog minimaal 25 jaar gratis stroom! Zwolle telt, op basis van historische gegevens, 1083 uren zon per jaar, waarin de zonnepanelen optimaal kunnen worden benut, zelfs wanneer het bewolkt is.

Wilt u weten wat er voor uw dak mogelijk is? Via zonnepanelenaanbieders.nl kunt u gratis en vrijblijvend een adviesrapport aanvragen. U vult uw gegevens in en krijgt binnen 24 uur een op maat gemaakt advies voor uw dak. Middels dit rapport krijgt u inzicht in welke kleuren, typen- en merken zonnepanelen er in Nederland te koop zijn en wat er voor u mogelijk is. Zonnepanelenaanbieders.nl levert en installeert zonnepanelen zowel particulier als zakelijk.

Zonnepanelen installateurs bij u in de buurt

Zet de volgende stap!
Admin
Admin
Doe de locatiescan bij Admin
» bedrijfspagina
1.3 km
IJsselEnergie
IJsselEnergie
Doe de locatiescan bij IJsselEnergie
» bedrijfspagina
11.4 km
Dijkman Energy Systems
Dijkman Energy Systems
Doe de locatiescan bij Dijkman Energy Systems
12.0 km
Slim Solar Systems
Slim Solar Systems
Doe de locatiescan bij Slim Solar Systems
» bedrijfspagina
25.7 km
Solar1
Solar1
Ga naar de site van Solar1
28.4 km
Merdeka Solar Energy Solutions
Merdeka Solar Energy Solutions
Doe de locatiescan bij Merdeka Solar Energy Solutions
32.5 km
Zon 7
Zon 7
Doe de locatiescan bij Zon 7
» bedrijfspagina
41.0 km
Nu het adviesrapport aanvragen

Energie terugleveren

Wanneer de zon volop schijnt leveren uw zonnepanelen uiteraard meer energie op dan wanneer het de hele dag bewolkt is. Op zo'n zonnige dag leveren de panelen meer energie dan u op dat moment kunt verbruiken. Een deel van de energie wordt benut voor de elektrische apparten in uw woning, deze elektriciteit hoeft niet aan het elektriciteitsnet te worden teruggeleverd. De overige opgewekte energie (het overschot), zal aan het net worden teruggeleverd. Dit wordt salderen genoemd en u krijgt hier een vergoeding voor van uw energieleverancier.


inspiratie gallery

Zwolle - Sunerg zonnepanelen
Zwolle - TSMC zonnepanelen
Zwolle - Panasonic zonnepanelen
Zwolle - ZN Shine zonnepanelen
Zwolle - ET Solar zonnepanelen
Zwolle - LG zonnepanelen
Zonnepanelen in Zwolle
Zonnepanelen in Zwolle
Zonnepanelen in Zwolle
Zonnepanelen in Zwolle
Zonnepanelen in Zwolle
Zwolle - Sunerg zonnepanelen
Zwolle - Suntech zonnepanelen