Zonnepanelenaanbieders
     
     
Taylor Elektro Techniek B.V.
Taylor Elektro Techniek B.V.

Drs. F. Bijlweg 238
1784 MC Den Helder
» website


Taylor Elektro Techniek B.V.

VISIE
VERANTWOORDE, DUURZAME GROEI

Duurzame ontwikkeling stimuleren

Gezamelijk zitten we middenin een wereldwijde energietransitie. In de komende decennia maken bedrijven, instellingen en consumenten de overgang van een fossiele naar een duurzame energie. Elke dag zijn we getuige hoe er voortdurend wordt gewerkt aan het realiseren van baanbrekende, duurzame technologische oplossingen. We zijn ons ervan bewust dat we voor een fundamentele systeemverandering staan: de creatie van een energie- en CO2-neutrale maatschappij met een circulaire economie.
Een grote opgave, waarbij we ons richten op diverse maatschappelijke ontwikkelingen met een grote impact: de energietransitie, verduurzaming, digitalisering en veranderende verhoudingen, oftewel nieuwe netwerkstructuren en samenwerkingsverbanden. Om gezamelijk te werken aan een betere wereld zullen we daadwerkelijk de stappen gaan zetten. Het past bij ons bedrijf dat we het begrip ‘duurzaamheid’ al jaren geleden concreet hebben vertaald naar vier essentiële aspecten: mens, milieu, markt en maatschappij.
Daarbij meten én verbeteren we continu ook onze eigen imreng. We zijn transparant in onze bedrijfsvoering en zijn daarover voortdurend in gesprek met onze klanten en leveranciers. Wederzijdse motivatie en inspiratie, daar draait het om. Samen vinden we zo telkens weer slimmere, betere en duurzamere oplossingen.

Als directie van Taylor Elektro Techniek verbinden wij ons er aan om de duurzame ontwikkeling te stimuleren binnen onze organisatie en bij onze medewerkers.