Zonnepanelenaanbieders
     
     

Zelf energie produceren, wat betekent dit in de meterkast?

Slimme meter handleiding ISKRA

Veelgestelde vragen

INSTALLATEURS IN UW EIGEN WOONPLAATS

Lees hier het nieuws over ZNSHINE  zonnepanelen

Deze nieuwsartikelen zijn automatisch vertaald door Google Translator.
Hierdoor lopen de zinnen niet 100% of komen er taalfouten in voor.

 

16 november 2012

ZNSHINE Solar behaalt het beste PID testresultaat

ZNSHINE Solar een toonaangevende zonnepanelen fabrikant heeft met trots aangekondigd dat de zonnepanelen van het bedrijf geslaagd voor PID-test met uitstekende prestaties. ZNSHINE Solar is de eerste zonnepanelen fabrikant die een PID test op PHOTON Lab heeft doorstaan.

PID-test meet de gevoeligheid van de module output-parameters wanneer ze worden blootgesteld aan hoge voltages van de systemen in kritieke omstandigheden met hoge temperaturen en een hoge relatieve nederigheid.
Na de 168-uur testperiode met 1000 volt van voorspanning van de afbraak van vermogen tussen de oorspronkelijke en de uiteindelijke STC-meting van ZNSHINE panelen werd bewezen als minder dan 1%. Dit laboratorium vinden op PHOTON Lab is het beste resultaat in de PV-industrie, veel verder dan de industrie standaard die een vermogensverlies van 5% mogelijk maakt.

"PID wordt steeds meer een essentieel probleem als het gaat om belang van het kiezen van zonne-energie producten. Er wordt rekening gehouden met name bij grondsysteem energiecentrale. Wij, als ZNSHINE zonnepanelen zijn bezig met een veel onderzoek over deze zaak naar boven opbrengst met de laagste PID vermogensverlies en dus de beste investering rendement voor onze klanten, zelfs in veeleisende omgevingen waarborgen. Niet alleen hebben we deze kwestie op cel-en module niveau, maar ook op het gebied van systeemontwerp, zal onze technische afdeling professionele ondersteuning te bieden aan onze klanten met betrekking tot deze zaak. ", Aldus de CEO van ZNSHINE Solar, de heer William Wang. De PHOTON Lab projectmanager van module-test heer Qingke Xiang reacties dit resultaat in een telefoongesprek: "We zijn blij om de grote prestaties van ZNSHINE zonnepanelen zien. Het slechts een procent van vermogensverlies is zelfs beter dan in de meeste Europese / Amerikaanse PV-modules. Zoals een bekend Duits laboratorium, we zijn bereid om service te verlenen aan meer fabrikanten uit China. "