Zonnepanelenaanbieders
     
     
Zon 7
Zon 7

Ketelmeerstraat 182
8226 JX Lelystad
» website


Zon 7

Wij zijn ZON7. Een deskundig bedrijf in zonnepanelen. Wij zijn open en transparant. Zo maken we u bijvoorbeeld graag deel van alle stappen die we nemen om uw huis van zonnepanelen te voorzien. Het is immers úw investering en úw huis. Logisch dus dat u wilt weten wát u precies aanschaft en wat u daar van kunt verwachten. Vinden wij.

Exact maatwerk, voor 100% zekerheid

Geef ons de juiste input bij het aanvragen van een offerte, en wij stellen er één voor u op die uitermate nauwkeurig is. Die reëel is. En rekening houdt met schaduwobjecten in de omgeving van de woning. Welke informatie wij precies van u nodig hebben voor die offerte? Die vraag hoeft u uiteraard niet zelf te beantwoorden. Dat hebben wij al voor u gedaan. Het resultaat? Een offerte waar u van op aan kunt. Exact afgestemd op úw situatie. Vóór de installatie overleggen wij met u wat te doen, wij kunnen met u samen een werkbrief opmaken, maar het is ook mogelijk om bij u op locatie een inmeet-rapport op te stellen. Zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen verrassingen achteraf ontstaan. Zonneklaar dus.

Uitstekende service, ook achteraf

Zijn uw zonnepanelen geïnstalleerd? Dan blijven wij uw zonnepanelen monitoren en de prestaties in de gaten houden. Er kan immers altijd een situatie ontstaan waarbij u hulp nodig heeft. De klantenservice van ZON7 is daarom snel en goed bereikbaar. Onverwachte storing? Neem dan contact met ons op. Dan proberen we u altijd zo snel mogelijk te helpen.

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

ZON7 is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie, voor u als klant betekent dit dat u bent aangemeld bij de stichting na akkoord verklaring van de koopovereenkomst. Daarmee bent u verzekerd van het feit dat in geval van faillissement, de stichting uw aanbetaling garandeert. U heeft dus geen financieel nadeel. Niet alleen uw aanbetaling is gegarandeerd, ook uw toekomstige garantieaanspraken worden door de stichting overgenomen. Mocht ZON7 niet meer bestaan dan kunt u zich wenden tot de stichting. Zij zal op haar beurt een leverancier aanwijzen die uw garantie aanspraken zal afhandelen en oplossen. Om een dergelijke uitgebreide garantie te kunnen bieden dienen de aangesloten bedrijven aan strikte voorwaarden te voldoen. Kwaliteit, ervaring en financiële zekerheid zorgen ervoor dat u als eindklant zorgeloos kunt blijven genieten van uw zonne-energie systeem. De SGZE zorgt ervoor, voor nu en in de toekomst. Voor meer informatie kunt u kijken op www.sgze.nlReferenties

Vogelaar
Bijzonder goed, betrouwbaar en zeer snelle afhandeling
Henny
Prettig, snel, geen poespas, lage prijs.
Van Woerden
Al met al uitstekend


Gemiddelde score van Zon 7

5 sterren