Zonnepanelenaanbieders
     
     

Zelf energie produceren, wat betekent dit in de meterkast?

Slimme meter handleiding ISKRA

Veelgestelde vragen

INSTALLATEURS IN UW EIGEN WOONPLAATS

Financier je zonnepanelen via ZonVoorOns

Een lagere energierekening, je inzetten voor een beter milieu en zelf niet de grote investering hoeven doen. Dit kan als je je aansluit bij de Coöperatieve Vereniging ZonVoorOns.
Bij ZonVoorOns kun je zonnepanelen op je dak leggen en meteen beginnen met besparen. En dit tegen gegarandeerd de laagste maandlasten, wat ervoor kan zorgen dat de energierekening misschien wel halveert. Hierbij profiteer je ook nog eens van de zekerheden van de vereniging. En jij niet alleen. Je buurman, vrienden, familie, collega's en heel Nederland kan profiteren. Iedereen kan lid worden van de vereniging. Maakt de vereniging winst, dan maak jij dat ook. Deze bonus wordt aan het einde van de looptijd uitgekeerd. Het voordeel van het samen doen!

Het advies over de zonnepanelen wordt gegeven door zorgvuldig uitgekozen deals. Deze voldoen aan allerlei kwaliteitseisen. Deze dealer kunt u zelf uitkiezen. De zorgen en de risico's zijn voor ZonVoorOns, die de installatie koopt. Jij wordt echter de eigenaar. Toch heb je de voordelen van huren. ZonVoorOns biedt daarin ongeëvenaarde zekerheden. Zij gaan voor topkwaliteit. In jouw en ons belang. Het is de zon voor ons.

Bij ZonVoorOns krijg je 3 mogelijkheden voor het aanschaffen van zonnepanelen:

  • Kopen
  • Leasen
  • Super Slimme Lease

Met de Super Slimme Lease lease je de zonnepanelen van ZonVoorOns. Je spaargeld, of een deel daarvan, kun je wegzetten bij NLInvesteert.
Hierdoor krijg je zonnepanelen en een hogere rente op je spaargeld. Elk jaar kun je zonder problemen en extra kosten weer bij je spaargeld.

Kijk voor meer informatie op www.zonvoorons.nl.